Søg efter:

Erhvervsservice

Har du travlt i din virksomhed med din kerneydelse og det du virkelig brænder for?

Jeg tilbyder at varetage den administrative del i din virksomhed for dig, så du kan fokusere på det, du synes er sjovt. Min erhvervsservice kan omfatte netop det, der er behov for hos dig, herunder fx.:

Fakturering

Betalinger i banken

Opfølgning på tilgodehavender

Lønadministration

I mange virksomheder hænger det administrative meget sammen med bogholderiet og der kan derfor spares tid, hvis arbejdsgangene lægges sammen. Hvis du vælger at benytte min erhvervsservice til det administrative samtidig med, at jeg varetager dit bogholderi, vil du opnå en fordel rent prismæssigt.

Min strukturerede tilgang sikrer, at der vil være styr på administrationen, uanset om du vælger udelukkende at gøre brug af erhvervsservice, eller om du vælger at kombinere det med bogholderi og regnskab.

Iværksætterhjælp

Hvis du går med overvejelser omkring at starte egen virksomhed, tilbyder jeg vejledning omkring hele processen, herunder vedrørende virksomhedsformer, offentlige registreringer og de forpligtelser mv., der følger med.

Hvis du gør brug af min iværksætterhjælp, sikrer jeg dig, at du kommer godt i gang med alt det administrative og får adgang til din virksomheds offentlige portaler, herunder SKAT og den digitale postkasse.

Kontakt mig for en uformel snak om din virksomheds behov og muligheder.