Søg efter:

Har du brug for assistance med at udarbejde det årlige regnskab?

Har du brug for assistance til gennemgang af din egen løbende bogføring i samme forbindelse? Skal du have udarbejdet et udlejnings- eller solcelleregnskab? Har du brug for hjælp til regnskabsindberetninger og selvangivelse til SKAT? Så er du kommet det rette sted.

Få hjælp til..

Skatteregnskab

Årsrapport

Udlejningsregnskab

Solcelleregnskab

Selvangivelse (Oplysningsskema)

Forskudsopgørelse

Budget og budgetopfølgning

Rådgivningsopgaver

Personlig virksomhed

Jeg kan assistere med at udarbejde et skattemæssigt regnskab, der overholder den gældende danske skattelovgivning – og sikre dig, at du får de relevante fradrag. Du kan få et reelt opstillet regnskab forsynet med en regnskabserklæring om opstilling. Hvis du ikke finder behov herfor, kan saldobalancen fra bogføringen i stedet danne grundlag for indberetninger til SKAT.

Selskaber

Hvis din virksomhed drives i selskabsform (ApS, A/S) og du ikke har behov for en revisors erklæring på regnskabet, kan jeg tilbyde at assistere med udarbejdelse af Årsrapport, herunder at foretage de skattemæssige beregninger og indberette de påkrævede dokumenter til Erhversstyrelsen.

Hvis selskabets bankforbindelse eller andre stiller krav om en erklæring på regnskabet, kan jeg tilbyde dette i samarbejde med en autoriseret revisor.

Privatperson

Jeg hjælper også dig som privatperson med fx. udlejningsregnskab og solcelleregnskab – eller blot gennemgang af din Årsopgørelse, så du er sikker på, at alt er, som det skal være.

Geografisk er det ikke så afgørende, hvor du og din virksomhed har base, da det meste i forbindelse med regnskabsudarbejdelse kan klares digitalt.

Uanset om du er indehaver af en virksomhed eller er privatperson, så er du velkommen til at kontakte mig for en uformel snak om behov og muligheder via fanen Kontakt.